• Home
  • Acne
  • Combo - Face & Beard Wash - Mooch And Beard Oil - Qraa Men

Face And Beard Wash & Mooch And Beard Oil Combo

Regular price
Rs. 310.00
Sale price
Rs. 310.00
Regular price
Rs. 390.00
Sold out
Unit price
per 
  • Relives dryness and frizz
  • Quick absorbing
  • Moisturises and hydrates skin & hair
  • Hydrates skin & hairs
  • Soothes skin underneath the bread
  • Prevent dandruff by removing dry skin
  • Eliminates unpleasing mooch & beard odor
  • Exfoliating gently removes dry skin
  • Remove blackheads & prevent breakouts
  • GET ₹150/- OFF ON All ORDERS ABOVE ₹999/-

    FLAT150

    Copied
  • GET 10% OFF ON OUR HEALTH RANGE ON MINIMUM PURCHASE OF 500/-

    HEALTH10

    Copied
  • GET 10% OFF ON OUR GROOMING RANGE ON MINIMUM PURCHASE OF 500/-

    GROOMING10

    Copied
Tax included.
- +

Men like their Mooch Beard but not a smelly mess on their face, right?

Qraamen face beard wash and Mooch beard oil combo are made for that elegant choice of men

The qraa men combo for face, mooch, and beard is designed to keep your face clean and facial hair soft, hydrated and healthy.

The combo is combined with face and beard wash formulated with naturally-occurring ingredients like organic extracts, herbs, and essential oils to ignore the greasy mess.

Another key part of this combo, Qraa beard oil, is a nourishing formula for a softer, fuller, tamer Beard & Mooch while moisturizing the skin beneath it.

If you feel rough and spiky across your face, this means your Beard needs to be shaved off, or you could use Qraa men's combo pack for face, mooch beard.

Prepared with nourishing oils, it softens the coarse hair and helps to style easier, and behind the scenes, it also conditions your skin underneath, reducing itchiness.

Free from damaging components like Parabens, Silicones, Mineral oils, and any harmful components that might lead to damaging effects.

Prepared with passion fruit, argan, lemon, and tea tree oil, with a base of jojoba, this organic and vegan option could manage to smooth down any frizz and flyaways.

Formulated with an amazing blend of natural botanicals, vitamins, antioxidants, and cleansers to cleanse both your handsome face and glorious Beard.

Passion fruit

  • Contains potassium, vitamin B6, B2, C and A
  • Serves healthy scalp and follicles
  • Strengthens mooch & beard hairs
  • Prevents aging signs

Argan oil

  • Moisturizes hair and scalp 
  • Reduces breakage & split ends 
  • Prevents hair loss 
  • Promotes cell production in the scalp 
  •  Tea tree oil
  • Treats skin infection 
  • Reduces dandruff  
  • Keep hair strong & clean 
  • Prevents allergic rashes   

Olive oil 

  • Improves moisturization 
  • Prevents anti-aging effects
  • Relief sun damage 
  • Natural Facial cleanser

Jojoba seed oil

  • Treats acne and spots
  • Prevents aging signs 
  • Moisturizes skin 
  • Relives sunburns 

Face and Beard wash 

  • Wet your face & Beard 
  • Pour a small amount of wash
  • Gather foam on hand
  • Massage it over your face and Beard gently
  • Rinse with clean water
  • Pat dry & soft towel

Mooch and Beard oil 

  • Wash & dry your face or Beard
  • Take 3-5 drops of Mooch & Beard oil  
  • Rub oil between your palms
  • Massages on desired areas 
  • Allow it to absorb with touching
  • Apply twice a day

Q1. What skin types is this face wash suitable for?

Ans. ‘Qraa Men Face And Beard Wash’ has been especially formulated with the goodness of organic extracts, botanicals and other natural ingredients that renders it suitable on all skin kinds to put it precisely. It has been crafted keeping in mind the distinctive requirements of the rough and tough skin of the males. Therefore, you can safely use this exclusive face and beard wash on every skin type, including that of sensitive skin kinds for the matter.

Q2. Should I wash my beard along with my face?

Ans. Yes, definitely. The beard and face wash is an exceptional product from the house of Qraa that has been crafted to cleanse, hydrate and condition not only the face, but also the beard. So, remember to wash both your face and your beard with the exclusive ‘Qraa Men Face And Beard Wash’.

Q3. Why should I use a Beard Oil?

Ans. ‘Qraa Men Mooch And Beard Oil’ is a powerful blend of certified essential oils that helps in hydrating, moisturising and conditioning not only the beard and the mooch, but also that of the skin under it. Using this exceptional solution helps restore the health and balance of the mooch and the beard while rejuvenating it right from the core. Further, the mooch and beard oil tends to patchy, rough and coarse beard. This nourishing beard and mooch oil is the wonder oil that you need to get fuller, thicker and softer beard and mooch with the perfect shine.

Q4. How often should I use the Beard oil?

Ans. ‘Qraa Men Mooch And Beard Oil’ needs to be used on a regular basis for the maximum of benefits. Remember to check with the directions for usage to achieve the maximum of benefits. For you need to use the solution in the correct manner to groom your beard and mooch while adding to the health and texture of the same.

Q5. Does the beard oil make the skin itchy?

Ans. No. ‘Qraa Men Mooch And Beard Oil’ is a powerful blend of essential oils like lemon oil, Jojoba oil, tea tree oil etc. Being packed with such natural components, this exclusive mooch and beard oil is suitable on all beard and skin types and most importantly, is free from any kind of side effects or allergies which renders it a safe and certified solution for the matter.

Q6. What skin types is these products suitable for?

Ans. Both the ‘Qraa Men Face And Beard Wash’ and the ‘Qraa Men Mooch And Beard Oil’ are suitable on all skin kinds. The products have been especially crafted with the goodness of essential oils, herbs and other botanical extracts that renders it suitable for usage on all skin types, including that of sensitive skin kinds as well. Therefore, you can safely use the ‘Qraa Men Face And Beard Wash & Mooch And Beard Oil Combo’ as it is free from any kind of side effects or allergies for the matter.

Q7. What is the shelf life of this product?

Ans. ‘Qraa Men Face And Beard Wash & Mooch And Beard Oil Combo’ features two products, ‘Qraa Men Face And Beard Wash’ and the ‘Qraa Men Mooch And Beard Oil’. Both the products come with a shelf life of 36 months to be precise. 

Q8. Who can use this product? 

Ans. ‘Qraa Men Face And Beard Wash & Mooch And Beard Oil Combo’ features two products, ‘Qraa Men Face And Beard Wash’ and the ‘Qraa Men Mooch And Beard Oil’. This combo product can be used by men belonging to the age group of 18 years and above. 

Customer Reviews

Based on 11 reviews Write a review